Rätt man för jobbet

Att alla arbeten mår bra av att ha rätt person för rätt jobb är knappast någon hemlighet. Men så finns det såklart vissa yrken där det på sätt och vis är lite extra viktigt jämfört med andra. Att vara säkerhetsvakt är ett bra exempel på just ett sådant, men det är såklart inte alltid som det är så himla lätt att hitta just den rätta personen för jobbet.

Att anställa ny personal till ett företag är allt som oftast riktigt kul, det är alltid härligt med ny kompetens! Men innan man hittar rätt person att anställa kan det ta rejält med tid, för faktum är att det är långt ifrån enkelt att hitta rätt personal. Såhär skriver man om det på sydsvenskan.se:

Hälften av Malmös småföretagare planerar att nyanställa under året. Deras största bekymmer är inte finansieringen av expansionen utan att hitta rätt personal.

Till en del yrken så är det också lite extra viktigt att ha just rätt person för jobbet. Som till exempel inom yrket som säkerhetsvakt. En säkerhetsvakt kan behövas lite var som helst, men det kan inte vara vem som helst som utför yrket. Inte minst om det är någon som kommer att vara beväpnad, med Trijicon och allt. Då måste det verkligen vara en person med rätt kompetens, annars brukar det inte gå så himla bra. På grund av detta så är det faktiskt så att det är en brist på säkerhetsvakter! Något som absolut inte är bra det heller. Så om du tror du har vad som krävs, varför inte utbilda dig till det?

????????????????????????????????????????